REGISTRÁCIA

Práve je , meniny dnes oslavuje Antónia zajtra Bohuslav(a)
  FÓRUM   FOTOGALÉRIA CHAT (0) MAPA TESTY (2)
Pamätať

rozšírené vyhľadávanie
FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam  užívateľov  •  Užívateľské skupiny    

Topoľčany - Fórum  >> S čím ste v meste nespokojní? >> "Spravanie" Topolcianskych chlapcov

Strana 3 z 3

Predchádzajúci  1, 2, 3 [Všetky]

Autor Správa

GoLd
( (CSC) )

Príspevok Príspevok pridaný: Ut Dec 18, 2007 08:06
Predmet:

Odpovedať s citátom

podla mojho nazoru strelna zbran ako nutna obrana je nutna akurat tak v johanesburgu kde ma zbran kazdy ja osobne doporucujem obycajny zatvaraci nozik, pouzitie v otvorenej polohe je jasny a v zatvorenej je este uzitocnejsi, zovrety v pasti vyborne posluzi ako boxer, pripadne sa da pouzit na uder zadnou stranou noza, ktora je ovela nebezpecnejsia ako cepel

co sa tej zbrane tyka ktoru si ukazal na obrazku. ja by som to nebral ani zadarmo, vlacit so sebou tolko zeleza s takym kalibrom a spatnym narazom ako kamion... Mr. Green zbran je dobre pouzitelna akurat tak na mladych "gangstrov" ktori maju nalozene ked ju vidia. v situaciach kedy je to naozaj vyhrotene ti len pritazi. staci pomala reakcia a si skoncil. pripadne ked je protivnikov viacej. pokial to na obrazku je airsoft replika je situacia o to horsia ze nemozes na vytasenu protivnikovu zbran reagovat. neviem.. ja som moc za strelne zbrane neni. treba sa vediet pohybovat v meste. na vacsiu vzdialenost sa dokazes skryt vo vacsine pripadov a na kratku vzdialenost utocnika lahko spacifikujes

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky  

100RM
( začiatočník )

Príspevok Príspevok pridaný: Ut Dec 18, 2007 23:10
Predmet:

Odpovedať s citátom

Nemas pravdu v spatnom naraze, DE je preslaveny tym, ze ma spatny raz mensi ako CZ 9mm. Takisto nemas pravdu ani vo vahe, vyrabaju sa keramo-karbony ;-) Jediny problem je velkost. No a neviem si predstavit, ako by si sa branil zatvaracim nozikom, ked na teba niekto ide povedzme zeleznou trubkou alebo ked je protivnikov viac. Nikdy na teba nepojdu po jednom ako vo filme s Bruce Leem. Zbran ma v prvom rade odstrasujuci ucinok, 99% ludi to proste len po oznameni, ze mas strelnu zbran a bez problemu ju pouzijes, vzda. To jedno percento ktore to nevzda kludne strelim, pretoze to su ludia, ktori su uz vazne nebezpecni ...

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu  

David
( Zlatý občan )

Príspevok Príspevok pridaný: St Dec 19, 2007 00:00
Predmet:

Odpovedať s citátom

A teba potom caka vezenie...

GoLd
( (CSC) )

Príspevok Príspevok pridaný: St Dec 19, 2007 00:55
Predmet:

Odpovedať s citátom

ked uvazim ako lahko sa da dnes zohnat zbran a po zisteni faktu ze skoro kazdy druhy clovek ktoreho poznam vlastni minimalne jednu strelnu zbran by som velmi netvrdil ze to je 1 %

o tom spatnom raze a vahe som nevedel. eagla som este v ruke nedrzal ani z neho nestrelal tak neviem kazdopadne mna by pri jeho kupe odradila priamo jeho velkost. btw kolko stoji v cechach taka hracka?

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky  

100RM
( začiatočník )

Príspevok Príspevok pridaný: St Dec 19, 2007 19:57
Predmet:

Odpovedať s citátom

Hovoril som o jednom percente tych, ktori maju guraz ju na teba vytiahnut. Stoji v keramickej uprave cca 50 tis CZK.

GoLd
( (CSC) )

Príspevok Príspevok pridaný: St Dec 19, 2007 20:39
Predmet:

Odpovedať s citátom

noo tak to je pekne draha hracka. skor taka imidzovka da sa to vobec nosti niekde pod oblecenim bez toho aby to bolo vidiet? Mr. Green

100RM
( začiatočník )

Príspevok Príspevok pridaný: St Dec 19, 2007 23:35
Predmet:

Odpovedať s citátom

Jj, da sa to. Ale musim priznat, ze ju so sebou casto nenosim. Na to mam druhu- malu Glock 17

GoLd
( (CSC) )

Príspevok Príspevok pridaný: Št Dec 20, 2007 15:38
Predmet:

Odpovedať s citátom

jj tu ma tusim kamarat z PN, ma udernik v nutri tela a vonkajsie diely su tusim z plastu, tiez jedna z tych lahkych

bigl009
( začiatočník )

Príspevok Príspevok pridaný: Po Nov 10, 2008 20:25
Predmet: Netreba sa báť

Odpovedať s citátom

Netreba si ich všímať ... Načo ale ked nedajú pokoj treba na nich vitiahnút nož poriadne vleký dnes je normalne ze do mesta sa treba troska ozbroijit nie ?

duchonkar22
( pokročilý )

Príspevok Príspevok pridaný: Ut Nov 11, 2008 23:02
Predmet: Re: Netreba sa báť

Odpovedať s citátom

bigl009 Napísal:
Netreba si ich všímať ... Načo ale ked nedajú pokoj treba na nich vitiahnút nož poriadne vleký dnes je normalne ze do mesta sa treba troska ozbroijit nie ?

pises po 4 rokoch , vtedy to urcite nebolo normalne Mr. Green .. .teraz uz tak von nechodim, ale ze by to bolo normalne.. nikoho som nestretol v roznych situaciach ozbrojeneho, okrem vyhadzovacov a takychto.. kolko mas rokov?

bigl009
( začiatočník )

Príspevok Príspevok pridaný: Št Nov 13, 2008 07:33
Predmet:

Odpovedať s citátom

ja mam 22 a som z Trnavy tam sa take veci deju este stale )

Predchádzajúci  1, 2, 3 [Všetky]  
Strana 3 z 3
Zobraz/Schovaj ponuku

Odpovedať na tému

reklama

RSS
371 blokovaných útokov

1796036   topolcany.org 2004-2009 Powered by phpBB, phpBB SEO, designed by moldow, Hosted by n4all.net