|
| |
Práve je , meniny dnes oslavuje Antónia zajtra Bohuslav(a) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
podla mojho nazoru strelna zbran ako nutna obrana je nutna akurat tak v johanesburgu kde ma zbran kazdy ja osobne doporucujem obycajny zatvaraci nozik, pouzitie v otvorenej polohe je jasny a v zatvorenej je este uzitocnejsi, zovrety v pasti vyborne posluzi ako boxer, pripadne sa da pouzit na uder zadnou stranou noza, ktora je ovela nebezpecnejsia ako cepel
co sa tej zbrane tyka ktoru si ukazal na obrazku. ja by som to nebral ani zadarmo, vlacit so sebou tolko zeleza s takym kalibrom a spatnym narazom ako kamion... zbran je dobre pouzitelna akurat tak na mladych "gangstrov" ktori maju nalozene ked ju vidia. v situaciach kedy je to naozaj vyhrotene ti len pritazi. staci pomala reakcia a si skoncil. pripadne ked je protivnikov viacej. pokial to na obrazku je airsoft replika je situacia o to horsia ze nemozes na vytasenu protivnikovu zbran reagovat. neviem.. ja som moc za strelne zbrane neni. treba sa vediet pohybovat v meste. na vacsiu vzdialenost sa dokazes skryt vo vacsine pripadov a na kratku vzdialenost utocnika lahko spacifikujes _________________ optimista 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nemas pravdu v spatnom naraze, DE je preslaveny tym, ze ma spatny raz mensi ako CZ 9mm. Takisto nemas pravdu ani vo vahe, vyrabaju sa keramo-karbony ;-) Jediny problem je velkost. No a neviem si predstavit, ako by si sa branil zatvaracim nozikom, ked na teba niekto ide povedzme zeleznou trubkou alebo ked je protivnikov viac. Nikdy na teba nepojdu po jednom ako vo filme s Bruce Leem. Zbran ma v prvom rade odstrasujuci ucinok, 99% ludi to proste len po oznameni, ze mas strelnu zbran a bez problemu ju pouzijes, vzda. To jedno percento ktore to nevzda kludne strelim, pretoze to su ludia, ktori su uz vazne nebezpecni ...
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
A teba potom caka vezenie... _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
ked uvazim ako lahko sa da dnes zohnat zbran a po zisteni faktu ze skoro kazdy druhy clovek ktoreho poznam vlastni minimalne jednu strelnu zbran by som velmi netvrdil ze to je 1 %
o tom spatnom raze a vahe som nevedel. eagla som este v ruke nedrzal ani z neho nestrelal tak neviem kazdopadne mna by pri jeho kupe odradila priamo jeho velkost. btw kolko stoji v cechach taka hracka? _________________ optimista 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
| | | | |