|
| |
Práve je , meniny dnes oslavuje Antónia zajtra Bohuslav(a) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
ze by po dlhom case nebol v ludanicach kupeny rozhodca?   _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
|
| David Napísal: |
ze by po dlhom case nebol v ludanicach kupeny rozhodca?   |
po dlhom case????? odekedy myslis, ze su "kupeni" rozhodcovia? to by ma zaujimalo.......... si mohol ist do borcic a s domacimi trepat taketo bludy. nemas sajnu ako to chodi. bol si niekedy na futbale v lud.? mas pocit, ze im rozhodcovia pomahaju? ak hej,myslis, ze bez ich pomoci by nevyhrali?
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
praveze mam sajnu jak to je v ludanicach, neviem ci aj tuto sezonu ale minulu sezonu urcite _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
nehovorim ze nemas sajnu ako v ludaniciach, ale v slov. futbale. a ako bolo minulu sezonu? no povec mi pls. som dost zvedava??? ........alebo mozno ani nie. ak to budu take reci, ze podplacali rozhodcov, ze bez nich by nepostupili a pod....
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
ja nemam sajnu ako je to v slovenskom futbale??? no a su to take reci ze podplacali ale postupili by aj bez toho. _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
tak ked vies, nemusime to dalej preberat. ak chces aby sa piskala rovina treba vedet,ako na to. bohuzial je to tak. prehnity slov.futbal...... 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
AFERA je toho plny internet, tv, aj radio. _________________ Titillandus Draco Dormiens Nunquam
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
| moldow Napísal: |
| AFERA je toho plny internet, tv, aj radio. |
nesleduj bulvar ...
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
| duchonkar22 Napísal: |
nesleduj bulvar ... |
spravna pripomienka 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
ved pisem, ze je toho plny internet, tv, aj radio, cize nie je mozne sa tomu vyhnut. ten link je len ilustracny. ak mate blizsie informacie ako tie "zahmlene" co su v mediach, tak urcite nie som sam, kto si ich rad vypocuje. _________________ Titillandus Draco Dormiens Nunquam
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Moj nazor na tuto zalezitost (aj ked dost otrepany)- proti korupcii sa nerobi nic a cely cirkus okolo Ludanic ma len odputat pozornost od spiny co je v prvej lige. _________________ “Don't you know there ain't no devil, it's just god when he's drunk”.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
nejde len o futbal. bol tam aj iny zamer...
pan, ktory sa dal nachytat za tisicku v okresnej sutazi v celadiciach, zacal hadzat spinu na vsetkych okolo, len aby mal co nejmenej problemov.a teraz sa schovava za hranicami. je tam toho vela a nie vsetko je vhodne pretriasat na verejnosti. dvaja funkcionari, kt. boli obvineni, neboli vypocuvani, nik sa im oficialne nevyjadril. na policii neni toho, kto by s nimi celu zalezitost preberal...hlavne, že pan packa ma velaaaaa dokazov. ako som uz pisala, neslo o futbal. Preco v dnesku pisu len o "nejakom" trenerovi, ktory mal brat peniaze na uplatky priamo v kabine? nenapisali , ze ide o pana gerhata a v tej veci uz bolo vypocutych niekolko topolcianskych hracov.... asi nema nik zaujem pospinit meno topolcianskeho klubu a spominaneho pana, ako to bolo v pripade Svorada, Antalika a celeho klubu ludanic. Je smutne to, ze ti chlapci bojuju, snazia sa a staci jedna tlacovka a uz su z nich ti, kt. postupili a tesili sa nepravom. V zapase v Domanizi si museli vypocut dost primitívne poznamky, vdaka tejto afere. A uz to inak nebude ani v inych zapasoch, ked sa pojde von a mozno aj doma, pretoze sme na slovensku.musime si zvyknut na urazky podnapitych ludi. V ludaniciach sa toci okolo futbalu skvela partia. od hracov cez funkcionarov, maserov, bufetacky az po fanusikov, ktori ostavaju na ihrisku po zapasoch niekedy az do rana. Nik to nerobi pre peniaze. Vsetci maju z dobreho futbalu radost a su radi, ked mozu prilozit ruku k dielu. Ludanice maju dobrych hracov a vidi to kazdy, kto na futbal do Lud. pride. Toto muzstvo si nepotrebuje istit vysledky podplacanim rozhodcov.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
| maja Napísal: |
| Nik to nerobi pre peniaze. |
Nie, vobec, ti hraci tam hraju len tak z nudy, vobec nie pre peniaze  _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
| | | | |