Príspevok pridaný: Ut Mar 29, 2005 16:45 Predmet:
Kniha návštev pre neregistrovaných užíveteľov
Toto je kniha návštev, kde môžu neregistrovaní užívetelia, návštevníci nášho fóra, písať svoje odkazy pre nás.
UPOZORNENIE:
Príspevky od registrovaných užívateľov v tejto téme sa nebudú akceptovať a budú mazané.
Anonymný
( )
Príspevok pridaný: Pi Apr 08, 2005 14:07 Predmet:
Pochvala!
Super-extra forum, aj ked napadne pripomina forum post.sk. Ale na tom az tak nezalezi, lebo sa ceni napad. Musim pozriet na stranky naseho mesta (Prievidza), ale mam pocit, ze tam nic take nieje a pritom by sa zislo. Neduhov je v kazdom regione viac ako dost a pravdepodobne sa na fore nevyriesia, ale clovek ked sa moze vykecat, tak sa mu ulavi.
Nevidel som este vsetky temy, ale myslim, ze sa tu urcite najdu aj take informacie, ktore na oficialnej stranke nie su.
Takze este raz pochvala a uprimna zavist Topolcancom .
Anonymný
( )
Príspevok pridaný: Št Mar 09, 2006 17:23 Predmet:
Ahojte
Paci sa mi. Je to tu pekne forum. Onedlho sa zaregistrujem :-)
A inac kto by chcel vidiet nase forum nech klikne je to len amaterske forum, ziadna konkurencia :-)
Tak nech zije toto forum a dobre si tu pokecame.
Anonymný
( )
Príspevok pridaný: Št Máj 03, 2007 07:50 Predmet:
Re: Pochvala!
Anonymous Napísal:
Super-extra forum, aj ked napadne pripomina forum post.sk. Ale na tom az tak nezalezi, lebo sa ceni napad. Musim pozriet na stranky naseho mesta (Prievidza), ale mam pocit, ze tam nic take nieje a pritom by sa zislo. Neduhov je v kazdom regione viac ako dost a pravdepodobne sa na fore nevyriesia, ale clovek ked sa moze vykecat, tak sa mu ulavi.
Nevidel som este vsetky temy, ale myslim, ze sa tu urcite najdu aj take informacie, ktore na oficialnej stranke nie su.
Takze este raz pochvala a uprimna zavist Topolcancom .