|
| |
Práve je , meniny dnes oslavuje Antónia zajtra Bohuslav(a) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
No, Riegel by sa urcite v hrobe obracal, keby videl, kam zas speje nas kastiel. Minule som bol vnutri s Jurkovicom. Je to tam hrozne, same komunisticke zhrdzavene radiatory, nedokoncene schdiste a vsade navlhnute steny. A hrad je na tom este horsie. Akurat, ze vezu dali do kopy- ako tak.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
|
keby tam nieje totiz uz ani ta veza, tak je po hrade. kazdy by sa uz na to totiz vykasla. ta veza to ako tak drzi este v nadeji. smutne vsak je, ze ked sa mysli na vezu, nemysli sa hned aj na zvysok hradu. na hradby. tie pomaly zanikaju. _________________ Titillandus Draco Dormiens Nunquam
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
nehovorilo sa niekedy, že sa to má rekonštruovať??? alebo také niečo, ale to už asi padlo, nie je to komerčná záležitosť a kde sa nedá nabaliť tak tam sa prachy nehrnú 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Kamos nema prilis dobrodruznu povahu, ale napriek tomu sme sa tam svojho casu vybrali a veza bola zatvorena. On, hrdina, sa vystveral po bocnej stene do nejakeho toho otvoru a robil neskutocne -cenzurované-. Potom ho to prestalo bavit a chcel zliezt dolu. Uvedomil si, ze gravitacia je silna a je vyhodne pouzit skratku, ako neschval sa mu smykla noha a pristal na mojom kolene. Zaujimave, ze jemu sa pri pade asi z 3 metrov nic nestalo. Len koleno mi trochu vrzgalo. A to som v tom bol nevinne. Inak tento hrad je peknou ominantou nasho okolia. Tam by sa hral perfektne paintball. 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Hrad je perfiš, avsak z roka na rok to tam je nebezpecnejsie... boli sme tam parkrat aj nocovat... Bola to haluz pocuvat ako v noci padaju sutre....
A priznam sa parkrat sme zobrali aj horolezecke lano a vystverali sme sa az do najvyššieho poschodia.... to bola kvlaitna zaberacka... som hore funel jak kobyla...  _________________ Stará dobrá Bočečka...
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
a sa cudujes ze hrad pada, ked sa po nom lipcujes.
na podhradi je zevraj aj pre skalolezcov nejaka stena. dokonca tusim ich je tam ja viac. nikde pri jaskyni. byvali spoluziak tam robil nejake cesty na lezenie. cistil skaly, nabijal tam skoby aby sa tam dalo liezt.
my si uvedomime ze mame hrad asi az vtedy, ked padne. potom bude uz neskoro.  _________________ Titillandus Draco Dormiens Nunquam
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Mohli by ho zrekonštruovať a sprístupniť vežu. Bol som tam už mnohokrát ale do veže sa mi nepodarilo dostať nikdy. 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
ja mam kluce. Neni problem kedykolvek vybehnut...
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Ono sa tam da dostat aj tak, ale kto bude riskovat pad zo 4,5 metrovej vysky? Inak ked bola veza este pristupna, tak hore sa dalo normalne dostat. Chcelo to len poriadne sa zapriet do mura a clovek je obdareny vyhladom. _________________ It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
http://fans.nhl.com/5A-thumbs/16955/oilers_losers.gif
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Hrad je super....len keby ho naozaj nejako zrekonstruovali.... som tam chodil ako male decko stale....a chodim tam aj teraz...je tam fajn, taky klud... 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
| Malmsteen1 Napísal: |
Hrad je super....len keby ho naozaj nejako zrekonstruovali.... som tam chodil ako male decko stale....a chodim tam aj teraz...je tam fajn, taky klud...  |
hrad je sice fajn, ale že by tam bol klud ... sak ked idem až tam hore, len čakám kedy to na mna spadne ... hlavne ta jedna stena, co je tam celkom hore, má už na mále ... mali by urobiť nejakú zbierku na záchranu hradu, zorganizovať nejakú akciu a už s tým konečne niečo robiť ... _________________ Žime každý deň naplno, lebo nikdy nevieme čo príde zajtra.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
| | | | |