|
| |
Práve je , meniny dnes oslavuje Antónia zajtra Bohuslav(a) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
|
|
|
 |
|
|
Kedze toho co sa tyka miest a obci, su komunalne volby dolezitejsie ako volby parlamentne, davam do pozornosti ze komunalne volby zacinaju uz za necele dva tyzdne. Blizsie informacie o volbach som na internete zatial nenasiel. _________________ Titillandus Draco Dormiens Nunquam
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
|
mne sa podarilo naist aspon zoznam kandidatov, najdete ho tu:
LINK _________________ Bc. 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
No koho pojdete volit?  _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
ja Jurkoviča ... za primátora :-) tak ako každé volebné obdobie, hehe _________________ Žime každý deň naplno, lebo nikdy nevieme čo príde zajtra.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Novým primátorom Topoľčian je Peter Baláž _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
uplne vysledky volieb najdete na oficialnej stranke mesta www.topolcany.sk presnejsie [link]
cely okres je na stranke statistickeho uradu: [link] _________________ Titillandus Draco Dormiens Nunquam
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
A Segeš skončil posledny! _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
nikde som nenasiel link na poradie poslancov a primatorov v jednotlivych obvodoch, konkretne v Topolcanoch, dajte link _________________ Bc. 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Este zopar statistik...
| Citácia: |
| Primátorom Topoľčian sa stal Peter Baláž z koalície Smer-SD, ĽS-HZDS, SNS, ktorý vo funkcii vystrieda Pavla Segeša. Nového primátora mesta podporilo 3771 hlasov voličov. Druhý v poradí Karol Zaťko, nezávislý kandidát, získal 1308 hlasov a tretí, doterajší primátor Pavol Segeš (SDKÚ-DS) 969 hlasov. V 25-člennom mestskom zastupiteľstve získala strana Smer-SD sedem mandátov, SDKÚ-DS tiež sedem, ĽS-HZDS päť, KDH dva, SNS jeden a nezávislí kandidáti tri. Do voličských zoznamov bolo v meste zapísaných 23 626 voličov, z ktorých 7209 svoje právo využilo, čo je 32,7 percenta. |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
| | | | |