|
| |
Práve je , meniny dnes oslavuje Antónia zajtra Bohuslav(a) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
|
|
|
 |
|
|
podla toho co som dnes pocul ti uz bohuzial chorche na toto neodpise ...
// cloockie25
tato tema vznikla presunutim niektorych prispevkov z temy Ladislav Jurkemik. _________________ Luza slovenska nemiluje komunizmus, len jeho zakladny princip : Bud stastny, ze mas hovno, lebo tvoj sused nema o nic vacsie ako ty.
Roy: [singing] We don't need no education. Moss: Yes you do; you've just used a double negative.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
|
preco? coze sa stalo?? _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
ja som pocul ze sa v piatok v noci zabil pri autonehode na ceste medzi nitrou a to ... ale ci je to urcite pravda to neviem ... _________________ Luza slovenska nemiluje komunizmus, len jeho zakladny princip : Bud stastny, ze mas hovno, lebo tvoj sused nema o nic vacsie ako ty.
Roy: [singing] We don't need no education. Moss: Yes you do; you've just used a double negative.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
fuha, zistim... _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
LINK _________________
mw
I'm going, but I need a little time,
I promised I would drown myself
In mysticated wine

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
dnes som sa to docital v novinach ze juraj L. z prasic na fiate, hned mi prisiel na rozum chorche ale dufal som ze to on nebol a ze je v poriadku... _________________ Defecatio bene, semi-coitus est.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
je to on ludia mam to potvrdene...mal to ale rychlo za sebou, na mieste hned...isiel ze moooc rychlo, dostal smyk na mokrom a priamo do stromu..ach skoda ho, je mi blbo z toho  _________________ AVE SATANAS !
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Doteraz som to nemal potvrdene, dufal som ze je to len nejaky falosny sum na fore. Nemam slov... _________________ “Don't you know there ain't no devil, it's just god when he's drunk”.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
je mi ho velmi luto bol to dobry clovek, len nedavno mi pisal ze si nasiel novu pracu a ze sa tesi do BA na nocny zivot. achjo cely zivot mal este len pred sebou a jeden okamih stacil....
neviete niekto nahodou kedy bude mat pohreb? _________________ optimista 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
no nepísala som s ním moc často, ale toto mi je fakt ľúto škoda.. aspoňže to mal teda rýchlo za sebou.. hádam mu tam hore bude lepšie ako tuto...  _________________ Život je len sen na ceste ku smrti....
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
za inych okolnosti by som sa asi na toto forum uz neprihlasoval ...
RIP juraj, aj ked sme sa tu casto vadili, v realnom zivote sme si vzdy v rozhovoroch rozumeli ... neviem pochopit ako sa to stalo prave jemu ... ked ma raz viezol na duchonku, tak som sa divil ze preco ide tak pomaly a opatrne ... asi to tak naozaj malo byt ... pamatajme si vsetci ze auto je troska dolezitejsia vec ako priblizovak ... _________________ Luza slovenska nemiluje komunizmus, len jeho zakladny princip : Bud stastny, ze mas hovno, lebo tvoj sused nema o nic vacsie ako ty.
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
posledná rozlúčka s chorchem bude zajtra, 30.6.2008 o 15:00 v Prašiciach 
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
tak toto je fakt sila, nemozem tomu uverit...  _________________

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
dneska som sa to dozvedel, nechcel som tomu verit ked mi to GoLd pisal,
Aj ked som Chorcheho videl len par krat, bol to super chalan
skoda, ze pondelok musim byt v BA, by som urcite siel zajtra _________________ Bc. ![]() | | | | | | | |